Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Gratis UX Workshop op 18 november!


UX Design

Binnenkort lanceert College of MultiMedia een geheel nieuwe training UX Design.

User Experience Design is een nieuwe naam voor een breed vakgebied, waarbij het er uiteindelijk om gaat hoe de gebruiker een product of dienst ervaart. De term omvat dus veel méér dan alleen visuele vormgeving. Het dekt disciplines zoals interface en interaction design, maar het gaat ook over nieuwe manieren en denkwijzen om als zelfstandige ontwerper of binnen een team tot betere ideeën en ontwerpen te komen.

De definitieve training wordt momenteel nog uitgewerkt, maar je kunt je nu wel al inschrijven voor de gratis workshop UX Design. Deze zal tijdens onze open dag op zondag 18 november worden verzorgd.

Tijdens deze workshop beschrijven we het hele traject en de modules en komen ook enkele concrete onderwerpen en oefeningen aan bod. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden op deze pagina.

P.s. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer de nieuwe training op onze website staat? Stuur dan een bericht naar info@cmm.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.