Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Corona update: Opleidingen en trainingen via Livestream

Volg trainingen en opleidingen vanaf je eigen locatie

Volg een proefles tijdens de OPEN DAG op zondag 17 mei


Open dag

Ben je op zoek naar een multimedia opleiding met toekomst? Kom dan op zondag 17 mei naar de open dag van College of MultiMedia. Volg een proefles in Webdesign, 3D of Video en kijk wat het beste bij je past.

We bieden die zondag een mooi aantal proeflessen en veel informatie over alles wat College of MultiMedia te bieden heeft. Een dag om niet te missen dus!

Van 12.00 tot 17.00 staan onze deuren voor je open. Je kunt dan alles te weten komen over College of MultiMedia en onze opleidingen. Loop rond op onze moderne locatie, bekijk ons studiemateriaal, spreek met een adviseur of docent en doe mee met een proefles!

Je kunt de volgende proeflessen volgen:

Proefles Web Designer
Proefles 1 – 12.30 – 13.45 uur

Proefles 2 – 15.00 – 16.15 uur

MELD JE AAN!

Proefles Video
Proefles 1 – 12.45 – 14.00 uur

Proefles 2 – 15.15 – 16.30 uur

MELD JE AAN!

Proefles 3D
Proefles – 13.00 – 14.15 uur

MELD JE AAN!

Naast de proeflessen kun je deelnemen aan een informatie-sessie. Daarin leggen we onder andere uit hoe de opleiding is opgebouwd, wat de studiebelasting en de vereiste voorkennis is en wat je na het afronden van je opleiding precies kunt.

Kun je die zondag niet of wil je eerder langskomen? Je kunt altijd een afspraak maken om een keer koffie (of thee) te drinken met een van onze docenten. Neem gerust contact met ons op.

Hopelijk tot zondag 17 mei!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Tags


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.