Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Volg de training UX Design met 10% korting!


UX Design

User Experience Design is de naam voor een breed vakgebied, waarbij het er uiteindelijk om gaat hoe de gebruiker een product of dienst ervaart. De term omvat dus veel méér dan alleen visuele vormgeving. Het dekt disciplines zoals interface en interaction design, maar het gaat ook over nieuwe manieren en denkwijzen om als zelfstandige ontwerper of binnen een team tot betere ideeën en ontwerpen te komen.

Nieuwe 6-daagse training
De nieuwe 6-daagse training UX Design biedt een stevige basis om jezelf als UX Designer te mogen bestempelen en projecten zoals websites en apps aan te pakken. De training bestaat uit 3 samenhangende modules:

  • UX Basics
  • UX Research & Usability
  • UX Ideation & Creation

De training wordt verzorgd door een Nielsen Norman Group gecertificeerde UX-expert en tevens Adobe Certified Expert & Instructor.

10% korting!
Speciaal voor onze trouwe nieuwsbrief-leden is het mogelijk om de training die 27 februari van start gaat met 10% korting te volgen!
Vermeld hiervoor de code ‘UXD10FEB’ bij je inschrijving en de korting wordt dan verwerkt op de factuur die je ontvangt. Let op: om gebruik te maken van de korting dient je inschrijving uiterlijk 12 februari binnen te zijn.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven op de cursuspagina voor UX Design.

Gratis workshop UX Design
Tijdens onze open dag op zondag 10 februari 2019 verzorgen wij een gratis UX Design workshop!

Tijdens deze workshop beschrijven we het hele traject en de modules van onze UX Design training en komen ook enkele concrete onderwerpen en oefeningen aan bod. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt!

10 februari 2019 : 12:30 – 13:30 uur – meld je direct aan

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Maurice via maurice@cmm.nl of 020-462 39 39.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.