Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Veel vraag naar Digital Marketing specialisten
Digital marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de marketingmix van veel bedrijven. De vraag naar marketing professionals met kennis op dit gebied zal de komende jaren daardoor alleen maar groter worden. En ook voor zelfstandigen biedt online marketing enorme mogelijkheden om de doelgroep te bereiken.

College of MultiMedia biedt al enige tijd de 5-daagse training NIMA Professional Diploma in Digital Marketing. Deze wordt verzorgd door verschillende specialisten uit de praktijk, die onderwerpen behandelen als SEO, SEA, Analytics, E-mail, Social Media en Mobile Marketing.

Na de het volgen van de training is het mogelijk om het officiële examen af te leggen. Wanneer je hiervoor slaagt, ontvang je het NIMA diploma en krijg je een vermelding in het NIMA MyCareer portal. Daarnaast ontvangen marketing professionals tevens 30 PE punten, het hoogste aantal punten dat NIMA toekent aan een training!

Naast deze 5-daagse brede training bieden wij nu ook diverse specialistische trainingen van een dag, die wederom worden verzorgd door een specialist uit de praktijk. Het aanbod bestaat uit:

SEO

Analytics

AdWords

Weet je niet welke training geschikt voor je is, of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.