Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Ontvang tot € 1000,- opleidingsbudget via STAP!

Win € 5.000,- met jouw app, met Apps for Europe
appsofeurop

Apps voor smartphones en tablets komen steeds meer tot ontwikkeling en zullen naar verwachting nog vele jaren bij ons blijven.
CMM springt met haar aanbod in op deze behoefte en is met haar cursus Swift Programmer en App Developer training welke 29 januari 2015 van start gaat, opnieuw innoverend. Bereid jezelf voor op de toekomst en je zou zomaar € 5.000,- kunnen winnen met Apps for Europe!

De competitie is nu geopend: Klik hier! Apps of Europe

Apps for Europe is een netwerk van organisaties welke support biedt door middel van het beschikbaar stellen van hulpmiddelen om ideeën voor data gebaseerde apps om te vormen tot winstgevende bedrijven. Zij leveren een sterk Europees netwerk van individuen en organisaties welke betrokken zijn bij open data programma’s en ervaring hebben in het bieden van support voor het op grote schaal ontwikkelen van veelbelovende ideeën.
Apps for Europe versterkt de relatie tussen developers en investeerders.

Het hoogtepunt van hun evenementenagenda is een internationale business lounge op het evenement Future Everything, waar de beste apps – bedacht na een lokale business lounge of geselecteerd uit hun online competitie – de mogelijkheid zullen hebben zichzelf te presenteren om zo een investering te winnen voor de verdere ontwikkeling van hun product.

http://www.appsforeurope.eu

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.