Masters at MultiMedia Education!
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified
  • Certified

Win vrijkaarten voor het AV Festival!
Op 7 en 8 juni vindt in de Kromhouthal in Amsterdam de tweede editie van het AV Festival plaats. Dit is hèt festival voor en door mediaprofessionals! Maak kennis met bekende filmmakers en specialisten, beleef nieuwe visuele en audio-ervaringen en volg masterclasses van professionals.

CMM Training Area

Net als vorig jaar zal CMM de host zijn van de trainingsruimte. Hier zullen diverse hands-on masterclasses worden verzorgd met de software van onze partners Adobe, Avid, MAXON en Blackmagic Design. De meeste van onze partners zullen ook met een eigen stand aanwezig zijn om bezoekers te informeren en inspireren.

Naast College of MultiMedia en onze partners, zullen ook partijen als Canon, Sony, Leica, cameranu.nl, Panasonic, Schneider Kreuznach en vele anderen hun nieuwste producten tonen en demonstreren.

OPEN SET OP HET AV FESTIVAL

Net als vorig jaar maken drie regisseurs in de OPEN SET ieder een eigen korte film. Ze hebben de beschikking over een eigen crew en ze stellen zelf de cast samen. Maar… ze verfilmen alle drie hetzelfde script, in het zelfde decor. Het resultaat: drie totaal verschillende films.

Koop toegangskaarten met korting!

De winnaars van de vrijkaarten zijn reeds benaderd en er zijn helaas geen vrijkaarten meer beschikbaar. Het is wel mogelijk om je toegangskaart met € 5,- korting te kopen!
Gebruik hiervoor de kortingscode: AVF-CMM. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van het AV Festival.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met dit formulier schrijf je je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief updates. Blijf op de hoogte!


Recent Posts


Archieven


Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken.